Бренд ARTEL(Узбекистан) розробив практичні телевізори для старшого покоління і багатофункціональні телевізори Smart для дітей.

Уявіть захват ваших дітей від нового функціонального телевізора ARTEL, на якому можна не тільки дивитися будь-які передачі підключивши до інтернету, але і грати в різні ігри. Важливим пунктом при виборі телевізора для батьків є легкість використання.

Телевізори Artel оснащені зрозумілим і доступним інтерфейсом, в якому кожен зможе розібратися буквально в лічені миті. Асортимент телевізорів Artel включає в себе моделі з діагоналлю від 24 дюймів (60 см) до значних 75 дюймів (191 см), які будуть ідеальні для родинного перегляду
Компанія Artel розробила більше 15 моделей високоякісних телевізорів з різною комплектацією, щоб Ви могли подарувати величезну новорічну радість як батькам, так і дітям.
З турботою про старше покоління, компанія Artel виробляє комфортні телевізори з практичним функціоналом, а також функціональні Smart телевізори для ваших дітей.

Відмінною особливістю і перевагою телевізорів Artel є те, що абсолютно на всіх моделях встановлені 2 тюнера, для підключення цифрового та супутникового телемовлення. Завдяки цьому Ви економите значну суму на покупку додаткових тюнерів.
Телевізори Artel – це ідеальне поєднання легкості у використанні і функціональності. Практично всі телевізори Artel оснащені такими функціями, як Запис цифрового ефіру PVR, Timeshift, Системою шумозаглушення, а також Системою батьківського контролю. Використовуючи функцію запису цифрового ефіру, ваші рідні легко можуть записати потрібну передачу або спортивний матч і подивитися в будь-який зручний для них час. Крім того, якщо потрібно відлучитися на пару хвилин, можна поставити живий ефір на паузу з допомогою функції Timeshift і повернувшись продовжити перегляд з потрібного місця.

 

 

Дивіться всією сім’єю

Компанія Artel виробляє телевізори від 24 дюймів (60 см), до запаморочливих 75 (191 см) дюймів. Компактні телевізори з діагоналлю 24, 28 і 32 в форматі HD ідеальні для приватного перегляду або в якості додаткового телевізора на кухні.

Для перегляду телепередач в теплому сімейному колі розроблені телевізори з діагоналлю від 43 (109 см) дюймів і вище. Екран 43 дюймовийх телевізорів Artel мають дозвіл 1920 х 1080 і працюють у форматі високої чіткості Full HD. Зображення в форматі Full HD в п’ять разів чіткіше, соковитіше і більш насиченим стандартного. Телевізори Artel з форматом Full HD володіють високою деталізацією і здатні повністю занурити вас в те, що відбувається на екрані.

Окремо варто відзначити, що компанія Artel виробляє телевізори з форматом Ultra HD. Сверхдеталізований формат Ultra HD з роздільною здатністю 3840 x 2160 здатний відображати найдрібніші деталі і відтворювати більш одного мільйона квітів, що робить те, що відбувається на екрані практично не відрізнятись від реального життя.

Всі можливості інтернету в вашому телевізорі

Smart телевізори називають ще розумними телевізорами, і це неспроста: телевізори Smart TV безпосередньо підключаються до мережі інтернет за допомогою проводового або бездротового з’єднання. Завдяки Smart телевізорів все, що відокремлює Вас і ваших близьких від улюблених фільмів і передач – це всього лише один клік. Дивіться все, що завгодно і коли завгодно. Тепер всі можливості інтернету знаходяться у вашому телевізорі!